Kontakten skabes

Alle hundeekvipager og institutioner har deres egen profil på hjemmesiden

For at få besøg af en hund skal institutionen være tilknyttet TrygFonden Besøgshunde. Læs her, hvordan det foregår.

Hvis I som tilknyttet institution ønsker besøg af en hund, logger I jer ind på hjemmesiden og kan derefter søge efter en ledig hund i jeres område. Det er muligt at søge på bestemte racer og størrelser af hunde, så I kan finde en, der passer til netop jeres behov (se i øvrigt under Typer af besøg). 

På samme måde kan en hundeejer finde og tage kontakt til en institution, som de ønsker at blive tilknyttet. Hundeejere skal ikke lade sig afskrække af, at institutionen måske allerede har hunde tilknyttet. De kan måske sagtens bruge flere, for der er jo mange beboere og mange forskellige måder at få besøg på (se mere under Typer af besøg). 

Når der er ”et match”, skal institutionen og hundens ejer underskrive TrygFonden Besøgshunde Aftalebetingelser, der indeholder en række punkter, blandt andet om hvad der er de enkelte parters rolle i forbindelse med besøgene. Da ordningen bygger på frivillighed, kan aftalen til enhver tid ophæves af begge parter.

Under besøgene skal hunden altid bære det orange tørklæde og hundeejeren skal være synligt ID-skilt (begge dele udleveres af TrygFonden), så alle kan se, at der er tale om en TrygFonden Besøgshund.