Tilmeldingen til session er åben

25. februar 2015

Galina Plesner, Projektleder og adfærdsbiolog

Kategori: Nyheder

Så har vi åbnet for tilmeldingerne til sessionen i marts. Denne gang kommer vi til Næstved og Roskilde. I april kommer vi til Ålborg og Herning.  

Tilmelding
Hvis I allerede står på ventelisten, skal du logge ind på jeres profil og gå til MIN SIDE. Her kan du klikke TILMELD  på "Tilmelding til session", som skulle ligge over billedet af din hund. Vælg sted og tidspunkt og klik på bekræft.

Hvis I ikke står på ventelisten, bedes du gennemføre en tilmelding af dig selv og din hund. Det kan du gøre blandt andet gennem linket Tilmeld i øverste højre hjørne af denne hjemmesde, ved siden af søgefeltet. Men husk endelig at læse om ordningen inden du tilmelder jer. 


Vi håber på at se jer!